Комплекс Света Марина с.Крапец

Комплекс от къщи за гости Света Марина с.Крапец се намира в централната част на с.Крапец на ул.Първа № 20. Състои се от три двуетажни къщи и една едноетажна къща. Всеки етаж от къща представлява един апартамент, състоящ се от спалня, всекидневна с разтегателен диван, кухня, индивидуална баня, тераса, индивидуален вход, Всеки апартамент могат да нощуват до четири души и е с площ от 55кв.м.

Общият капацитет на комплекс Света Марина е 6 апартамента, в които могат да се настанят общо 24 човека. Самите апартаменти можете да разгледате на индивидуалният сайт на Комплекс Света Марина с.Крапец https://www.kashtazagostikrapec.com/.

През 2020г започнахме реновирането на Комплекс от къщи за гости Света Марина. Стараем се всяка година да допринесем с нещо ново за комфорта на гостите на Къщи за гости Света Марина с.Крапец. През 2023г завършихме реновирането на лятната кухня.

Всеки апартамент в Комплекс от къщи за гости Света Марина с.Крапец е оборудван с: телевизор, спалня, разтегателен диван, кабелна телевизия, котлони, микровълнова печка, кана за вода, тостер, чаши и посуда за готвене и хранене, тоалетни принадлежности,, тоалетка, сешоар, маса за гладене, ютия, кафеварка.

В двора на комплекса можете да намерите открит сезонен басейн, детска площадка, люлки, батут, чадъри и шезлонги, барбекю, лятна кухня.

Гостите на комплекса могат да паркират своите автомобили безплатно.

Кремена Кръстева домакин на Комплекс от къщи за гости Света Марина с.Крапец.