Къща за гости Крапец

Къща за гости Крапец се намира в централната част на с.Крапец на ул.Петнадесета № 13. Къщата е новопостроена и отвори врати за първи път юли 2022г .

Къщата разполага с десет студиа, всяко от което има спалня, разтегателен диван, кухненски шкаф, гардероб, голям хладилник, климатик, индивидуална баня.

Осем от студиата са с обща площ от 30 кв.м. , дев от тях с 40кв.м. Във всяко от тях могат да се настанят до четири души.

Всяко студио е оборудвано с телевизор, кабелна телевизия, wi-fi, кът за хранене, посуда за хранене, голям гардероб, хладилник, електрическа кана за вода, тостер, ютия, маса за гладене, простор, кафеварка, индивидуална маса за кафе на терасата.

В непосредствена близост до Къща за гости Крапец в село Крапец можете да намерите хранителни магазини, пазар за пресни зелечуци, магазин за прясна риба, банкомат, игрише за футбол, библиотека, храм. Къщата е новопостроена.

В двора на Къща за гости Крапец ще намерите детски кът, сезонен басейн, напълно оборудвана лятна кухня, барбекю, чадъри и шезлонги,

Гостите могат да паркират зад и пред Къща за гости Крапец.

Старинният кладенец, който се намира в двора на къщата за гости е обособен като кът за отдих.